12
apr.
09

Ce înseamnă a fi îndrăgostit(ă)…

Ce inseamna sa fii indragostit(ă)? Inseamna mai mult decat sa fi doar casatorit cu cineva sau sa faci amor cu cineva. Casatoriti sunt cu milioanele, milioane de oameni fac dragoste, dar putini sunt aceia care sunt indragostiti.

A fi cu adevarat indragostit inseamna sa fi devotat si iei parte la un dans perpetuu de intimitate cu partenerul tau. Esti un indragostit atunci cand pretuiesti darul care este partenerul tau, si te bucuri de acest dar in fiecare zi. Esti un indragostit atunci cand tii minte ca partenerul tau nu este sclavul tau, este doar un imprumut pe care ti-l acorda universul. Esti un indragostit atunci cand iti dai seama ca nimic din ceea ce se petrece intre voi nu va fi lipsit de semnificatie, ca tot ce va spuneti unul altuia are menirea de a-i aduce bucurie sau tristete, si ca tot ceea ce faci poate intari sau slabi legatura voastra. Esti un indragostit atunci cand intelegi toate acestea si te trezesti totusi in fiecare dimineata cu sufletul plin de recunostinta ca mai vine o zi in care sa-ti iubesti partenerul si sa te bucuri de el.

Atunci cand in viata ta exista o asemenea fiinta esti binecuvantat(a). Ti s-a oferit in dar o persoana care a ales sa mearga alaturi de tine. El sau ea va imparti cu tine zilele si noptile, patul si poverile.

Persoana care este indragostita de tine va vedea partile tale tainuite pe care nimeni altcineva nu le vede. Iti va atinge trupul acolo unde nimeni altcineva nu te atinge.

Persoana care este indragostita de tine va cauta sa te scoata de acolo de unde te-ai ascuns [inclusiv faţă de tine] si va face din tine un paradis in bratele sale ocrotitoare si dragastoase. Persoana care este indragostita de tine iti va darui din belsug minuni in fiecare zi. Are puterea de a te bucura cu zambetul, glasul, mirosul pielii si felul in care se misca. Are puterea de a-ti goni singuratatea. Are puterea de a schimba banalul in sublim.

Este pragul tau spre paradis, aici, pe pamant.

[preluat de pe net, sursa necunoscută]


1 Răspuns to “Ce înseamnă a fi îndrăgostit(ă)…”


 1. 1 sicanderamtanaraerambatrana
  17/04/2009 la 2:00 PM

  Am reusit sa citesc tot blogul.
  Jos palaria!
  Commenturile facute pe parcurs poti sa le citesti sau nu, unele dintre ele sunt anulate de articolele pe care le-am citit ulterior.
  Un om ca tine e greu de gasit, dar cred ca se si convietuieste greu cu tine:)


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Tradu


%d blogeri au apreciat: