Autorul blogului „Din Dragoste pentru D” alege sa comunice continutul blogului sub titulatura „autorul blogului Din Dragoste pentru D„, cu mentiunea ca oriunde va fi reprodus un articol sau un extras dintr-un articol prezentat pe blog, sa fie specificat (sau plasat link, in mediul online) adresa blogului.

In sensul legii drepturilor de autor nr 8/14 martie 1996, modificata prin Legea nr. 285/2004, Ordonanta de Urgenta 123/2005 si Legea 329/2006, am desemnat o persoana pentru exercitarea drepturilor de autor.

Exercitantul drepturilor de autor este persoana desemnata sa administreze contul de relatii publice al blogului Din Dragoste pentru D si persoana imputernicita sa stabileasca detaliile tehnice si administrative pentru comunicarea cu terti si organizarea de evenimente / implementarea de proiecte care sunt corelate cu Din Dragoste pentru D. Tot in cadrul legal mentionat, exercitantul drepturilor de autor capata statutul de producator definit si specificat la art. 106. Prin natura statutului de colaborare, exercitantul drepturilor de autor (cel putin la momentul de fata) nu beneficiaza de remunerarea materiala a serviciilor descrise, aceasta realizandu-se pentru moment pro bono. Persoanele care au lucat la realizarea acestui proiect nu au primit nici o remuneraţie materială, ci au lucrat din pasiune şi solidaritate. Producatorul poate fi contactat la 0729034883.

Oricine poate solicita continutul in format word a textului articolelor postate pe blog la din_dragoste_pentru_d [ at ] yahoo [ punct ] com . Publicarea si preluarea textelor se poate face numai pe baza unei solicitari de permisiunea scrisa pe adresa de e-mail si a unei aprobari in acest sens din partea autorului. Decizia de publicare se va face de catre autorul blogului Din Dragoste pentru D, in unele cazuri cu consultarea de specialitate a exercitantului drepturilor de autor.

Autorul blogului Din Dragoste pentru D beneficiaza de dreptul la pastrarea confidentialitatii identitatii, conform legii drepturilor de autor nr 8/14 martie 1996, modificata prin Legea nr. 285/2004, Ordonanta de Urgenta 123/2005 si Legea 329/2006, art. 91. alin (2): ” (2) Dezvaluirea secretului este permisa cu consimtamantul persoanei care l-a incredintat sau in baza unei hotarari judecatoresti, definitive si irevocabile.”. Autorul blogului Din Dragoste pentru D ii roaga pe fiecare din cei care ii cunosc identitatea sa o pastreze secretă. Aceasta se refera nu numai la cadrul oricum confidential al sedintelor de coaching, consiliere psihologica sau interventie psihoterapeutica de care acesta a beneficiat si in cadrul carora a mentionat aspecte din cele mentionate pe blog sau referitoare la activitatea de publicare pe blog.

Blogul Din Dragoste pentru D este, in sensul legii drepturilor de autor, o creatie necomerciala.

Caracterul blogului este unul eseistic. Toate informatiile despre fapte prezentate in cadrul acestuia de catre autor sunt adevarate. Acolo unde nu este specificata sursa sau nu sunt plasate ghilimele, textul apartine autorului sau exista specificarea [sursa necunoscuta] – acolo unde este vorba de genul de informatie ajunsa la autor prin intermediul chain letterurilor de internet). Modalitatea in care oricare din utilizatorii (prin aceasta se intelege cititorii blogului si ai articolelor publicate pe alte site-uri precum si cei care intra in contact cu continutul blogului altfel decat prin citire/procesare auditiv digitala) folosesc continutul blogului reprezinta responsabilitatea si raspunderea lor. Autorul blogului Din Dragoste pentru D. isi declina orice responsabilitate si orice raspundere in ceea ce priveste afectarea directa sau indirecta a deciziilor si perceptiilor utilizatorilor ca urmare a procesarii ideilor exprimate in blog. Acestea reprezinta strict perspectiva autorului blogului Din Dragoste pentru D pe baza propriei sale experiente si nu sfaturi sau reguli de conduita sau de atitudine de urmat pentru sau de catre utilizatori.

Blogul foloseste materiale fotografice, cu permisiunea scrisa a autorilor respectivelor opere, mentionarea numelui acestora (eventual si mentionarea modelului, acolo unde este cazul portretelor) si plasarea de link catre galeria de pe site-ul DeviantArt.com .

Update în iunie 2021. Drepturile de administrare pentru acest blog au fost mutate către execitantul drepturilor de autor. Autorul nu mai are niciun acces direct către conținutul acestui blog. Administratorul de WordPress nu e autorul conținutului. Acest site va fi menținut în starea în care a fost lăsat în 2016 de autor, fără actualizări sau comunicare cu utilizatorii. Unele linkuri sau videouri sunt broken.


3 Răspunsuri to “Disclaimer”


  1. 26/10/2009 la 12:50 AM

    Iti multumesc mult pentru sfatul legat de pozele de pe Deviantart, probabil nu am dat atentie acestui aspect.
    Iti multumesc si pentru aprecieri, mereu am zis ca suferinta e muza mea, doar atunci cand scriu despre lucruri care ma dor, reusesc sa scriu bine. Nu, nu am mai publicat nimic pana acum, decat ceea ce se gaseste pe blog… Inca o data, multumesc pentru cuvintele frumoase. Venind din partea ta, au avut o insemnatate deosebita.

  2. 2 dindragostepentrud
    27/10/2009 la 10:30 PM

    Cu plăcere, tot păţitu-i priceput 🙂


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Tradu


%d blogeri au apreciat: