Am citit undeva că orice nu are dragostea ca rădăcină şi ca început nu valorează.

Am început acest blog pe 8 octombrie 2008, dar am început să fac blogging ca lumea abia în iarnă, când, după ce am lansat blogul, am început să adaug video, iar din primăvara 2009 şi fotografii.

La un an de existenţă, a impactat vieţile câtorva (sute) de oameni, care au rămas destul de fideli, fie că public zilnic sau săptămânal. Ştiu asta nu doar uitându-mă la grafice, ci şi prin feed-back-urile primite prin comentarii, e-mail-uri şi discuţii pe messenger cu cititorii blogului.

Aici puteţi regăsi povestea unei relaţii care m-a transformat. Blogul nu este doar o exprimare şi dăruire a sentimentelor mele pentru D. Nu este doar o formă de catharsis. Nu este doar dorinţa mea de a scrie despre ce simt

Este un mediu de comunicare.

Din Dragoste pentru D este, prin structură, un blog, un cadru multimedia. Ceea ce înseamnă că modalitatea cea mai accesibilă de a trăi experienţa şi starea pe care le oferă este a savura textul, materialele video, muzica, fotografiile drept componente care converg spre expresia unui mesaj care, în absenţa unora din aceste componente, îşi pierde din substanţialitate.

Am ajuns la o serie de concluzii şi însemnări, pornind de la nişte situaţii concrete de viaţă. Mi s-a spus că acestea sunt valoroase şi că merită să fie împărtăşite, pentru a dărui din experienţa mea. Pentru a continua să dăruiesc ceea ce a început ca o iubire, iar în absenţa posibilităţii de a dărui această iubire, am ales să o fac publică… cel puţin într-un fel. Afirm asta pentru că…

Nu am să vă spun cine sunt, nu am să vă spun cine este D (chiar dacă unii dintre cititori ştiu câte ceva…), pentru că aceasta nu contează foarte mult. Acesta este un blog de opinii, de impresii adunate pe parcursul unei călătorii de viaţă. Pentru unii s-ar putea să fie de folos.

Am convingerea că fiecare dintre noi poate inspira semnificativ pe ceilalţi. Că fiecare dintre noi poate să îşi valorifice potenţialul pe care îl are, astfel încât să realizeze o trezire a conştiinţei. Îmi place să cred că ceea ce trăiesc are puterea de a realiza o schimbare în propriul sine şi consider că fiecare are propria lui cale spre iubire. În acelaşi timp, luând în considerare faptul că am fost considerat vocea masculină a revistei on-line cu peste 1 milion de cititori lunar kudika.ro şi marea majoritate a femeilor care mi-au comentat articolele au fost de acord cu ideile exprimate, înclin să cred că ceea ce scriu aici este destul de relevant pentru cineva care vrea să ştie ce înseamnă o relaţie fericită… sau cel puţin cum să se ferească de una nefericită.

Fiind un blog personal, gândurile exprimate aici sunt subiective. Cu toate acestea,  constat că transpare  ceva suficient de rezistent probei timpului pentru a realiza mai mult decât o primă impresie, şi a întreţine un interes constant, din nou şi din nou, şi din nou, pentru utilizatorii site-ului.

Vă invit să vă abonaţi prin RSS la blog şi să aruncaţi o privire retrospectivă şi să vă plimbaţi cu ocazia aceasta pe la secţiunea „arhivă” (de altfel şi una din cele mai vizitate pagini), descoperind şi/sau redescoperind noi sensuri.

Vă ofer mai jos 10 linkuri ale articolelor publicate pe blog, şi pe alte site-uri

(în ordinea numărului de vizualizări):

1. Privirea care contează

2. Diferenţa între orgoliu şi dragoste

4. Frică vs. iubire

5. Iubirea nu e un sentiment, ci o calitate a unei relaţii

6. Controlul asupra sexului

7. Ce-am găsit al meu să fie

8. Cele 3 tipuri de femei

9. A da o şansă între doi oameni

10. O reteta de succes despre cum sa fii mintit si inselat

De asemenea, articolul cu numărul absolut de vizualizări unice, mai mult decât toate acestea, promovat doar prin linkuri interne, este „Femeia, pe un piedestal?„, iar articolul meu preferat este „Cine sunt eu„.

Găseşti topul 10 al celor mai citite articole aici.


7 Răspunsuri to “Dragostea ca radacina”


  1. 1 aliasmirela
    24/01/2009 la 1:48 PM

    Am primit articolul „Controlul asupra sexului” in mail de pe site-ul Garbo. De atunci am accesat si am citit aproape toate post-urile. Faci un lucru minunat si personal iti multumesc pentru asta. Desi se spune ca Fericirea nu exista si Dragostea e doar o boala, iti doresc sa fi fericit , indragostit si iubit. Asteptam cat mai multe post-uri. 🙂

  2. 06/04/2010 la 9:08 PM

    Ti-as cere sa te-ntorci, insa nu vreau sa fie pentru ca ti-o cer vocile exterioare ci pentru ca ti-o va cere sufletul tau si sper ca vei sti sa-l asculti in acel moment… si sa-i dai ce-ti cere.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Tradu


%d blogeri au apreciat: